Lerend leiderschap in co-creatie

Vrijdag 18 november van 10.00-17.00 uur in Utrecht

Doe mee aan deze co-creatiedag waarin schoolleiders en onderzoekers samen praktische tools voor lerend leiderschap ontwikkelen. Breng je kennis en praktijkervaring in over belangrijke leiderschapsthema’s, zoals visie gestuurd werken, onderwijskwaliteit en onderzoeksmatig werken. Tijdens deze dag krijg je nieuwe inzichten, leer je effectief ontwerpen, breid je je netwerk uit en ga je met praktische tools naar huis. Ook lever je een concrete bijdrage aan de Toekomstagenda Schoolleiders.

Pak deze unieke kans! Op vrijdag 18 november organiseren we een interactieve dag die in het teken staat van ‘lerend leiderschap in co-creatie’. Samen ontwerp je praktische tools bij de thema’s uit het boek ‘De schoolleider in verandering’, met een speciaal hiervoor ontwikkelde methodiek, die je ook in jouw schoolpraktijk weer kunt toepassen. Zo werken we samen aan het realiseren van de toekomstagenda voor schoolleiderschap.

Meer weten over ‘De schoolleider in verandering’? Dit digitale boek is geschreven door een groep onderzoekers op het gebied van leiderschap naar aanleiding van het nieuwe beroepsprofiel voor schoolleiders. Door de combinatie van praktijkvoorbeelden en wetenschappelijke kennis is het boek een inspiratiebron en handreiking voor schoolleiders in het onderwijs. Deze uitgave is tot stand gekomen binnen het project De Toekomstagenda Schoolleiders.

Praktische informatie
Datum/tijd: Vrijdag 18 november 2022, 10.00 – 17.00 uur
Locatie: Stadstuin, Europalaan 20 in Utrecht
Kosten: gratis

Aanmelden?
Doe mee, breng je ervaring en praktijk- of onderzoekskennis in en draag bij aan handvatten voor leiderschap in het onderwijs.
Meld je aan via onderstaand formulier:
    Onze formulieren zijn beveiligd met reCAPTCHA. De Privacy Policy en Terms of Service van Google zijn van toepassing.